Το koufeto.com δημιουργήθηκε από την εταιρεία Gamilio έχοντας ως κύριο στόχο να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, την δυνατότητα να δει, να επιλέξει, και να παραγγείλει εύκολα και απλά, πρωτότυπα και ποιοτικά προϊόντα για το Γάμο, τη Βάπτιση, την Εκδήλωση, τα Παιδικά πάρτυ, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Ελληνικής αγοράς.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.


Επιλέξαμε τα προϊόντα μας από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού (Ιταλία & Γερμανία). Επισκεφθήκαμε εργοστάσια, δοκιμάσαμε, τεστάραμε, και επιλέξαμε για εσάς μία ποικιλία απο πραγματικά απολαυστικά προϊόντα, των ακόλουθων οίκων.

- Crispo Confetti srl (Ιταλία): Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κουφέτου στην Ιταλία, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χωρες. Είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε κουφέτα με σοκολάτα και διάφορες γεύσεις, τα οποία πραγματικά άλλαξαν την εικόνα που είχαμε όλοι μας για αυτά.

- Maxtris Confetti (Ιταλία): Κουφέτα υψηλής ποιότητας κυρίως με σοκολάτα, πολύχρωμα, πιτσιλωτά, κτλ. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται μόνο γνήσια σοκολάτα.

- Agilus Dragees (Γερμανία): Κουφετοειδή προϊόντα σε τεράστια ποικιλία (Βότσαλα, Πετραδάκια, Χαλικάκια, Σταγόνες) σε γεύσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

Στο χώρο του κουφέτου την πρωτοκαθεδρία παγκοσμίως διατηρεί η Ιταλία ,η οποία έχει παράδοση και στην παραγωγή  και στο σχεδιασμό του. Η ιδέα για το design του κουφέτου βγαίνει στην Ιταλία και μεταφέρεται  σε όλο τον κόσμο (π.χ. κουφέτα  σοκολάτας με γεύση) . Η ιδιαιτερότητα αυτή μας οδήγησε να ερευνήσουμε την Ιταλική αγορά και να επιλέξουμε τις πιο αξιόπιστες εταιρίες και τα ποιοτικότερα και γευστικότερα κουφέτα.

Όταν έχεις την δυνατότητα της επιλογής έχεις και την δυνατότητα της σύγκρισης. Έτσι λοιπόν το koufeto.com δίνει την δυνατότητα στον Έλληνα καταναλωτή να δοκιμάσει και  κάτι  διαφορετικό, να γνωρίσει, να  επιλέξει , να  γευτεί και να συγκρίνει τα προϊόντα μας με όλα τα παρόμοια Ελληνικής προέλευσης. Γι' αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει και την έκθεση προϊόντών μας, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε, για να δοκιμάσετε, να επιλέξετε καθώς και να αγοράσετε το προϊόν που επιθυμείτε.

Κάθε συσκευασία προϊόντος που θα παραλάβετε θα είναι σφραγισμένη και θα αναγράφονται σε αυτήν η ημερομηνία λήξης, τα συστατικά, και οι συνθήκες αποθήκευσης. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που αγοράσατε είναι φρέσκο και ότι θα παραμείνει αναλλοίωτο μέχρι την ημερομηνία λήξης του, αν το διατηρήσετε στις προβλεπόμενες συνθήκες.

Έχουμε βάλει σαν στόχο να σας εκπλήξουμε με νέα προϊόντα και νέες τάσεις .